Skip to main content

Arrangementen

Dinerarrangement

Evenals voorgaande jaren heeft het ss Rotterdam een mooi dinerarrangement samengesteld in het Lido restaurant.

Het Lido, gesitueerd op het Promenade Deck, kenmerkt zich door de vele ramen en het vrije gevoel dat je krijgt wanneer je eenmaal voet zet in deze schitterende ruimte. Chef-kok Raymon Rademaker en zijn keukenbrigade ontvangen je graag op 27, 28, 29 en 30 december tussen 17:30 uur en 19:45 uur.

Dit dinerarrangement bestaat uit een heerlijk 3 gangen verrassingsmenu (vlees, vis of vega) inclusief 2 drankjes (wijn, bier, fris) en bedraagt 49,50 per persoon.

Reserveren voor het diner kan via onderstaande link:

Reserveren Dinerarrangement

 

Hotelarrangement

Maak je avondje uit compleet en blijf na de voorstelling overnachten op het prachtige ss Rotterdam. Waar vroeger de hutten van het stoomschip waren, vind je nu de 254 kamers in het 4-sterrenhotel. De kamers zijn ingericht in 3 verschillende thema’s: Original, Manhattan en Bahama’s en allemaal in de jaren 50 stijl. Geniet in deze bijzondere periode tussen Kerst en Oud en Nieuw van het bijzonder sfeerrijke Rotterdam.

Het hotelarrangement bestaat uit een kamer voor 2 personen, is inclusief een heerlijk ontbijt en bedraagt 150,-* voor 2 personen.

Ook dit arrangement is te boeken via onderstaande link: 

Reserveren Hotelarrangement


*exclusief 6% toeristenbelasting